Saturday, December 15, 2012

Paabeli torn

See superehitis on ikka veel pooleli ja keelesegadused kestavad... Seekord siis "iseeneslikud" keelevahetused. Ütlen kohe, et mul ei ole endalgi selget ülevaadet kuidas miski täpselt juhtub. Püüdsin Muhediku muret uurida ja panna ka enda blogile  (Chrome browseriga) eesti keele. Üllatus-üllatus, eesti keelt minu loetelus ei leidunud. Panin siis soome keele. Kommentaarid ja tekstid teiste blogides tundusid küll kõik normaalsed, sealhulgas kolm korda järjest sarnase tekstiga  Muhediku poolt Aiahullu blogisse tipitud
Aga pilt design poolelt keelemuutuseks blogis on siin. Keelemenüü paikneb ülal paremas nurgas mutrikese kõrval.


Loodan , et Muhedik on oma keelesegadusest juba ise kuidagi jagu saanud. Kui mitte, vajaksin pisut rohkem infot uurimiseks. Privaatsuseseaded ja muud detailid on mitmes kohas laili, muuhulgs paremal ülanurgas asuva browseri üldiste seadistuste sebraruudu all.

Maja ümber ei ole mitte üldse mitte midagi mida pildistada, kui just eeskujulikult lumest puhastatud väljakuid ja teid  ning lumega tsementeeritud seinu eksponeerida ei soovi. Selle eest seisab hea majapidamisse lisandunud lumepuhur koos oma väsimatu operaatoriga.


Talvemuinasjutud siiski on elus- pildil Kregleni tallide jõuluhobune .



Kõigile sõpradele kena lumeaja jätku!

2 comments:

  1. Aitäh muret tundmast. Selle chrome`ga juhtub sageli midagi üllatavat. Keelevalikus oli ja on inglise keel ja seal pole midagi muuta. Asjad saan korda, kui, ma ei oskagi seda ülemist riba kuidagi nimetada, kus on tõlgi, tõlgi alati jne, klõpsan "kuva originaal"
    Ilusat järelejäänud aastajupikest!

    ReplyDelete
  2. Lumi on maas ja maa valge, väga ilus aeg. Väsimus on küll peal, aga varsti peaks natuke puhata itindusega jändamisel. Ma kunagi viitsisin sellega jännata, aga nüüd on see mind ära tüüdand ja tegelen sellega ainult siis kui hädavajalik on.

    ReplyDelete