Saturday, April 5, 2014

Värske kevadõhk

Oh on meil ikka vedanud. Päris mõnus on magada ilma konditsioneeri või ventilaatori tuulutuseta ja õues ringi liikuda ilma pidevalt veepudelit kaasas kandmata. Kuigi - ega reisipisikut ei ravi välja ka  lagipähe paistev tulikuum päike. Reisimuljed tulevad, kuid alustuseks üks pilguheit õuele.


Pildikollaazisid on vist juba pea igaüks vahel kasutanud, kuid inspireerituna Tsiili huvist asja vastu heitsin pilgu netti ja leidsin imelihtsa abivahendi aadressilt http://www.photocollage.net/ Koostamine käib online reziimis, pildid lohistatakse lihtsalt kollaaziaknasse. Pakkumisel on erinevaid aluspõhjasid, pilte on võimalik ka käsitsi nihutada, suurendada , vähendada, pöörata,esile tõsta ja allapoole paigutada. Saab lisada ka teksti. Väga intuitiivne.Olemas ka õpetus -tutorial. Lõpuks võib tulemuse oma arvutisse laadida jpg või muus formaadis. Võimalik ka kohe jagada veebi, kuid kindlam ikka, kui oma arvutisse ka jääb. Olge mõnusad!

7 comments:

  1. Ootan hirmsasti reisimuljeid ! Kas tomatitaimed pikeeritud ?

    ReplyDelete
  2. Tere tulemast koju tagasi!
    Su krookusering on ikka vägev!

    ReplyDelete
  3. Aitäh, proovisin ära.
    Hea on koju tulla, kui nii ilusad õied tervitamas :) Kui end välja puhkad, ootan ka mina muljeid.

    ReplyDelete
  4. Krookusering on tõeliselt lahe! Olen siin haudunud analoogseid mõtteid juba mõnda aega, kuid pole enda jaoks veel hea lahenduseni jõudnud... Minu krookustega on sel kevadel kehvasti. Tundub, et nad on kas osaliselt lume all ära õitsenud või ei meeldinud neile lihtsalt see talv, kuid mul on ainult harvad karvad võrreldes eelmise kevadega. Ja pisipiiga arvas ka miskipärast, et kui on ilusad lilled, siis tuleb neile suurest rõõmust ja armastusest peale astuda...
    Reisimuljeid-pilte ootan põnevusega minagi! ;)

    ReplyDelete
  5. krookused on ja jäävad ja loomulikult ootan ka mina reisimuljeid :)

    ReplyDelete
  6. Ma hakkasin juba muretsema, et pole sinust kippu ega kõppu.
    Mul on õpilase küsimus ka: kas bloggeris saab vanad postitused tõsta eraldi lehele? Ja kuidas neid lehti sinna lisatakse? Uurisin küll ja tekitasin midagi, aga see ei tööta nii nagu ma arvasin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eraldi lehed töötavad nagu üksikpostitused, mis lihtsalt on kergesti kättesaadavad menüü kaudu. Lehtede lisamine on üsna lihtne, küllap sa tegid selle õigesti.

      Ei oskagi muud paremat soovitada, kui loo uus blogi nagu Kimalase lilleaiale sai tehtud. Tema puhul küll sai täiesti uus konto tekitatud, sest tal oli pildiruum lõhki. Sul aga mingi soodushinnaga limiit kui ma õigesti mäletan ning sina võid lihtsalt samale kontole uue blogi luua - "Kiskjasiil II "või kasvõi "Peedimäe Kuninganna". Vana blogi viimases postituses link uuele. Uues blogis siis rohkem või vähem silmatorkavas kohas link vanale blogile. Njah, profiilis on ühe kontoga seotud blogid näha, kui profiil on avalik.

      Siiski ei ole kahjuks võimalik tekitada üleminekupunkti mingist minevikupostitusest alates.

      Delete