Saturday, September 8, 2012

Pühapäeval Nõmmel laat ja rohevahetus

Kui sa oled sel nädalavahetusel Tallinnas või lähedal, siis ehk huvitab. 

Juba homme, pühapäeval 9. septembril toimub Talinnas Nõmmel järjekordne üritus sarjast "Roheliste väravate tänav" See on selline kodukandi laat, mis päris edukalt on juba mitu korda toimunud. Viimati sel kevadel. Päris tore üritus mu meelest. Kauplejatelt kohamaksu ei küsita ja rahvas lustib rõõmuga. Kodukohvikud püüavad üksteist üle trumbata erinevate hõrgutisega, võid osta mis kellelgi müüa või osa võtta mõnest töötoast. Ka eelmistel kordadel on toimunud tagasihoidlik rohevahetus. Seekord on seda päris usinalt reklaamitud ja mõtlesin, et viin ka mõned taimetutsakad kohale. Siin rohevahetuse link  ja kogu ürituse reklaamleht . Ürituse asukoha kaart näitab ära muuhulgas ka rohevahetuse asukoha.

Meilt ei ole see Hiiu park ka kuigi kaugel Eelmised korrad on olnud laada keskkoht veidi lähemal kuid väiksemas Õie pargis. Ilmateade lubab ka enam-vähem normaalset ilma, nii et tulge aga käima. Muidugi on avatud ka meie värav, kuid mitte ametliku laadapunktina vaid heade sõprade jaoks.
 AIAMAAILMA tellimus on kohal. Tiia ja Nodsu! Teie tellitud sibulad võite kohe kätte saada. Teised tellijad muidugi võivad ka saada.Jagasin mugulad juba laiali, päris normaalsed paistavad. Kõige kiirem on vist selle rohtlaliiliaga - mingi kotitäis pikki juurikaid. Panen homme niiskesse liiva.
BULBIST võib alles alates järgmisest-ülejärgmisest nädalast kõige varem midagi ootama hakata.



Pildi allkirjaks on kiusatus kirjutada "Kaabuga Mees homse ürituse auks väravat roheliseks värvimas". Tegelikult pole ei kaabut ega värvipottigi. Tegu on hoopis tähtsama sündmusega - meie paar aastat peaaegu valmis, kuid alaliselt avatud asendis olnud autovärav hakkab nüüdsest  nupuvajutuse peale paremale ja vasakule liikuma. Paar näidisliikumist isegi sooritas enne kui ilmnesid mõned probleemid, mis loodetavasti peagi lahenevad. Ise tehtud, hästi tehtud! 




5 comments:

  1. Ma astuks sellest väravast hea meelega sisse! Aga paraku homme mind Nõmme kandis veel ei ole. Hetkel ei oska ka öelda, millal seal täpsemalt liigun. Ehk juba järgmine nädal, kui mitte, siis ülejärgmine kindlasti. Mis bussiga kohale saab ning kas töönädala sees ka sobiks? Palun ka infot, kus see salapärane värav asub :).

    ReplyDelete
  2. Oleks lähemal, astuks ka....aga, teile vahvat päeva ja rõõmsaid kohtumisi inim-ja taimemaailmas.

    ReplyDelete
  3. Palju õnne uue aiavärava puhul!
    Ma ootan ikka bulbi ka ära, täna ei jõua sinnakanti.

    ReplyDelete
  4. See oli kindlasti üks järjekordne armas päev. Meie jaoks küll väga kaugel.
    Värav on suur asi, selle taga on miskipärast kohe kindlam elada.

    ReplyDelete